9 Mart 2013

Özlemler...


Hilal'in bodrumla ilgili yazsını okuduktan sonra orayı nekadar çok özlediğimi farkettim bir anda.
Hernerde yaşarsan yaşa insanın memleketi gibisi yok valla.Gençlik zamanlarım geldi aklıma hilal anlattıkça , güzel günlerdi :)Havasındanmıdır ,suyundanmıdır bilmem ama Bodruma giden kolay kolay vazgeçemez ordan.
Hele ki orada yaşıyorsan .Yazı ayrı güzel,kışı ayrı güzeldir.En sevdiğim mevsimdir yaz aslında , ama bazen Bodrumun yazının çekilmez olduğu zamanlar çok olurdu.Kalabalık,gürültü bide üstüne sıcak..
İnsanlar tatile gelip , siz çalışıyorsanız hele sinir küpü halinde dolaşırsınız , başka biyer yok sanki herkes bodruma geliyo ' die söylenirsiniz.
Tatil günlerini iple çekersiniz sizde Bodrumun tadını çıkarmak için..Kaçarsınız gürültüden sakin biyer ararsınız.Mis gibi denize kendinizi bırakmak istersiniz,bütün haftanın yorgunluğunu atmak için.En çok gittiğimiz yerdi Ortakent.Pasparlak denizi,buz gibi suyu ,nitekim pazarları kalabalık olurdu ama yinede vazgeçilmez yerimizdi.Yayılırdık şezlonglara , buz gibi kolamızı içer güneşin tadını çıkardık.Arada son dedikoduları yapardık:))Akşama kadar miskin miskin yayılırdık en sevdiğimiz arkadaşlarımızla!!
Akşam yemeğimizi yer ,kendimizi atardık sokağa yorgun olmamıza rağmen bi kahve molası için.
Sahilde yürümenin keyfi bambaşka çünkü...Kahvemizi içer sohbetimizi yapardık.Çok büyük dertlerimiz yoktu Allaha şükür:)) Erkek arkadaşlarımızdan , işimizden sohbet eder zamanı geçirirdik.Gelip geçen insanları seyrederdik bütün gece..
Genelde herkes barlara akın eder özellikle cumartesi geceleri ama eğer Bodrumda yaşıyorsanız orada büyümüşseniz buna fazla ihtiyaç duymaz oluyorsunuz birsüre sonra..Doymuştuk biz gece hayatına,çook kafamız eserse arada sırada kafa dağıtmaya giderdik işte.

Evlendik,çoğumuz Bodrumdan ayrıldı,hayat mücadelesi,iş, çocuk derken insan çoğu zaman özlemle anıyor o günleri.
Şimdi hayatın başka bir evresini yaşıyoruz.2,5 senedir Marmaristeyim, burayıda çok seviyorum ,eşimle ve oğlumla olduğum heryer güzel bana.
Sadece özlediğim arkadaşlarımı ve Bodrumumu sevgiyle anıyorum:)))

Sevgiler...



2 yorum:

  1. canım ya bende nasıl özledim o bekar günlerimizi. ne güzel günlerdi. en çokda dediğin gibi pazar denize gitmelerimizi, akşam kahvelerimizi sohbetini ah ah nasıl özledim canım arkadaşım benim

    YanıtlaSil
  2. bi gün yine biaraya geliriz inşallah :))

    YanıtlaSil

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...